Partneri


Extreme Gym

Extreme Gym, fitnes centar i teretana nalazi se u Beogradu u ulici Venizelosova 21 i vodeće je ime u regionu u oblasti telesne nadgradnje i pratećih aktivnosti. Zbog svoje posvećenosti i programa koje nudi može se smatrati hramom tela.

Poseti sajt
Tesla Fight Championship

"TESLA Fighting Championship" je organizacija koja je postavila najviše standarde MMA sporta u Srbiji. Na žalost predhodni turniri i nisi bili na nekom značajnijem nivou, tako da je ovo prvi domaći turnir po najvišim svetskim standardima.

Poseti sajt
MMA magazin

Na ovaj magazin se dugo čekalo, jer nijedan medij nije pokazivao dovoljno interesovanja da pomogne u propagiranju MMA u Srbiji. Postoje ljudi koji koji stvarno žele da pomognu u celoj priči, ali veoma malo pravih informacija izlazi u "etar".

Poseti sajt
Victory sportswear

Ono što je počelo kao MMA sportski brend vremenom je preraslo u stav i način života. Victory veruje da uvek treba prohvatiti izazov, nikada ne odustajati i rizikovati sve zarad svojih verovanja.

Poseti sajt
Maxx casopis

Brojne i najaktuelnije informacije iz sveta bodybuildinga saznajte kroz rubriku HOTLINE, fenomenalnu i necenzurisanu rubriku No bullshit! kao i ostale rubrike koje se ne čitaju za jedan dan...

Poseti sajt

Sport Supplement